1.CONDITII GENERALE

  kingdama.ro - proprietate a SALUT EVENTS  SRL - Bucuresti, Romania, Bd.Basarabia nr 256G, telefon: 0040 - 751074811, comenzi@kingdama.ro (denumit în continuare "kingdama.ro" sau "noi") administrează un magazin online la adresa de internet www.kingdama.ro (denumit în continuare "site-ul"). Toate comenzile plasate de către dumneavoastră prin intermediul site-ului, livrările și serviciile noastre sunt exclusiv sub rezerva termenilor și condițiilor generale din această pagină, în versiunea care este valabilă în momentul comenzii, prezentă pe site în pagina de Termeni și Condiții. Nu acceptăm alți termeni și condiții solicitate de client cu excepția cazului în care compania își exprimă, în prealabil, un acord scris.


  2.NOTE IMPORTANTE

  a. Produsele oferite de kingdama.ro sunt prezentate pe site sub formă de fotografii digitale ale produselor existente. Diferențele minore dintre fotografii și realitate nu constituie un defect al produselor comandate.

  b. Vă rugăm să rețineți că produsele prezentate pe site-ul kingdama.ro este posibil să nu mai fie disponibile la momentul vizitei clientului pe site și că prețurile respective pot să se fi schimbat. Dacă nu se specifică altfel, toate prețurile includ TVA (unde este cazul), dar nu conțin costurile de livrare (care vor fi notificate separat).

  c. Vânzatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând Termenii şi Conditiile, fără o notificare în prealabil sau fără precizarea motivelor. Modificările vor fi realizate prin actualizarea acestui document, devenind obligatorii şi cu efect imediat. În cazul în care nu sunteţi de acord cu modificările realizate, vă rugăm să încetaţi accesarea şi utilizarea Site-ului. Continuarea accesării şi utilizării Site-ului sau cumpărarea Bunurilor şi Serviciilor prezentate pe Site de către dumneavoastră după modificarea prezentului document va constitui acceptarea modificărilor realizate.


  3.CONTRACTUL

  a. Contractul între Cumpărător și kingdama.ro  intră în vigoare în momentul în care sunt expediate produsele comandate. Prin trimiterea formularului de comandă pe site-ul nostru, cumpărătorul își declară acceptul de a încheia acest contract. Finalizați comanda prin introducerea tuturor informațiilor solicitate pe parcursul procesului de comandă și trimiterea formularului prin apăsarea butonului "confirmă comanda". Comanda finalizată este expresia contractului dintre Cumpărător și kingdama.ro.

  b. kingdama.ro  are dreptul de a respinge comenzi fără să indice motivele, în special în cazul în care există erori pe site, sau suspiciuni bine întemeiate că produsele comandate sunt destinate a fi revândute în scop comercial către terți.

  c.Contractul dintre kingdama.ro  și Cumpărător este guvernat de Legea Română și va fi interpretat în conformitate cu reglementările prevăzute de aceasta. Orice dezacorduri se soluționează pe cale amiabilă. Dacă dezacordurile nu pot fi rezolvate pe cale amiabilă, ele vor fi supuse spre soluționare la Curtea de Arbitraj Comercial Internațional a Camerei de Comert și Industrie a României, în conformitate cu legislația în vigoare. Intregul conţinut al site-ului www.kingdama.com este proprietatea S.C. SALUT EVENTS S.R.L. şi este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parţial sau integral sau folosit pentru crearea de opere derivate fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


  4.PLATA

  Plata comenzilor se face prin sistem ramburs, la primire coletului.

  Toate preţurile afisate în cadrul Site-ului sunt în LEI şi includ TVA (cota 19%). Preţurile afisate nu includ cheltuielile de livrare.


  5.FACTURAREA

  Conform prevederilor legale, pe factura emisa de către comercianţii online e nevoie să apară adresa din buletin sau CNP-ul clientului în cazul persoanelor fizice, respectiv CUI-ul în cazul persoanelor juridice, aşadar vă rugăm să ne furnizaţi adresa corectă din buletin în câmpurile adecvate atunci când depuneţi comanda.


  6.TRANSPORTUL

  Costul transportului este de 19 lei.

  Coletul va fi expediat a doua zi de la plasare comenzii , dacă datele au fost furnizate corect şi dacă produsul comandat există pe stoc.

  Comenzile plasate în weekend vor fi expediate începând de luni.

  Comenzile de la  450 lei beneficiază de transport gratuit.

  Transportul se face prin serviciul de curierat rapid Fan Courier.


  7. DREPTUL DE A RETURNA

  Cumpăratorul are dreptul să renunţe la produsele achiziţionate de pe Site, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produselor, conform prevederilor OG 130/200 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă.

  7.1 Cumpărătorul va putea solicita schimbarea produsului, în scris pe mail-ul comenzi@kingdama.ro, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. În cazul solicitării unui produs care este mai scump, Cumpărătorul va achita diferenţa de preţ. În cazul solicitării unui produs mai ieftin, diferenţa de preţ nu va fi returnată.

  7.2 În toate cazurile returnării sau înlocuirii produselor, costurile de transport pentru returnare sau înlocuire vor fi suportate de către cumpărător.

  7.3 Vânzătorul va trimite produsul solicitat la schimb numai după ce cumpărătorul a returnat produsul cumpărat iniţial. Renunţarea la cumpărarea unui produs sau înlocuirea acestuia se va face în cel mult 30 de zile de la retur şi în următoarele condiţii:

  – produsele trebuie returnate sigilate;

  – starea produselor trebuie să fie la fel, să nu fi fost purtate sau să nu prezinte urme de uzură sau consum;

  – produsul trebuie trimis în ambalajul original, împreună cu toate etichetele şi accesoriile aferente şi intacte, în starea în care au fost expediate de către vânzător (ex: etichetele să nu fie rupte sau tăiate).

  În caz contrar, vânzătorul îşi rezervă dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxă pentru aducerea produselor la stare de vândabilitate.

  Cumpărătorul are dreptul să opteze o singură dată pentru returnarea sau înlocuirea unui produs. Renunţarea la cumpărare în mod repetat va fi considerată abuz iar vânzătorul are dreptul să blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat în abuz.


  8. POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

  Kingdama.ro   se angajează să protejeze confidențialitatea informațiilor cu caracter personal pe care le colecteaza de la utilizatorii acestui site. Ne angajăm să nu transmitem datele personale ale utilizatorilor către terți și să le folosim numai pentru stabilirea de contacte cu clienții și informări cu privire la anumite aspecte legate de funcțiile acestui site precum și ofertele acestuia.

  Compania va retine datele personale si le va folosi cu scopul de a informa utilizatorii cu privire la  starea și evolutia comenzilor, precum și pentru evaluarea bunurilor și serviciilor oferite. Kingdama.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newslettere periodice și poate trimite felicitări, carduri cadou sau alte mesaje speciale. Kingdama.ro nu promovează și nu efetueaza trimiteri de tip spam. Orice utilizator care a furnizat explicit o adresă de email companiei prin intermediul site-ului www.kingdama.ro sau prin alte mijloace de comunicare, poate solicita ca adresa respectivă să fie ștearsă din baza noastra de date. De asemenea, în cazul în care utilizatorii nu doresc să primească newsletter-ul trimis de kingdama.ro, se pot dezabona prin trimiterea unui email la comenzi@kingdama.ro

 

Brands